Skip to content

Etsy

Etsy är en sajt där privatpersoner och små företag kan sälja sina handgjorda hantverk. Där finns allt från handgjorda smycken, skrivblock, och dekorationer till t-shirts, väskor och kostymer. Det är en sida där man kan finna unika presenter, till sig själv eller någon annan. Man kan också få de saker man beställer personifierade. Etsy skyddar även alla transaktioner som görs via sajten, så du kan shoppa i lugn och ro med vetskapen om att dina pengar är säkrade. De företag som finns på sajten är från vida omkring och säljer ofta sina produkter till förmånliga priser med bra kvalitet. Har man ett litet företag och vill börja sälja sina varor via plattform är det lätt att starta. Registrera dig bara på sajten och börja sälj dina varor.

Etsy är kreativt med personliga butiker

Hos Etsy kan man hitta handgjorda hantverk
Hos Etsy kan man trycka upp sina egna T-shirts. Vill man ha ett personligt motiv som betyder mycket för en själv kan man ladda upp det och få det tryckt. Eller vill man kanske skaffa en T-shirt ihop med sin partner kan det vara en kul present. Då kan man helt enkelt designa ett print tillsammans som man senare får tryckt på tröjan. Passar perfekt som en kul grej att göra på årsdagen exempelvis. Ska man ha ett event och behöver få en design tryckt på T-shirts i bra kvalité till bra pris är Etsy rätta stället att besöka. Man kan välja mellan olika färger och stilar som passar ens behov, med en egenvald design. Man kan även specialbeställa smycken och liknande för en alldeles särskild personlig gåva.

Vidare så kan man hitta många roliga saker som är ensamma i sitt slag. Varför inte beställa en dagbok med en personlig gravering på? Hos Etsy kan man hitta vad som helst. Vill man ha ett nytt mobilskal så kan man få ett personifierat med namn eller citat på. Här finns det även dekorationer för olika högtider, såsom halloween, jul och nyår. Ska man hålla en babyshower eller ett födelsedagskalas finns det många olika intressanta utsmyckningar att välja emellan. Oavsett vad det är du letar efter så lär du finna det hos denna underbara onlinemarknad. Att shoppa här är en upplevelse utöver det vanliga, och du lär känna din säljare på ett mer personligt sätt.

Verktyg för DIY

Är du någon som gillar att göra dina egna grejer på ett mer personligt vis? Då ska du kolla in alla verktyg för hemgjorda hantverk som Etsy har att erbjuda. Utbudet innehåller allt från tänger, tyger, pärlor, band och diverse utsmyckningar för att nämna några. Här kan den kreativa hitta många idéer. Kikar man runt bland de olika butikerna på sajten finns även mycket inspiration att ta del av. Är man konstnär och söker penslar, miljövänliga färger och kanvas är det också något som vissa butiker på hemsidan erbjuder. Vill man sy sina egna kläder kan man ladda ner och skriva ut mallar hos några av säljarna. Detsamma gäller för kalendrar där färdiga layouts finns tillgängliga.

Är man ett fan av en artist, skådespelare eller bokserie finns det även massor med memorabilia hos säljarna bland Etsy. Fansen av exempelvis Harry Potter tillverkar egna tidvändare och trollstavar m.m. Tycker man om ett specifikt Hogwartshus kan man även finna halsdukar eller T-shirts med husets färger och emblem. Likaså om man är sportintresserad och har ett favoritlag. Etsy är otroligt stort och huserar många säljare från världens alla hörn, så chansen är att även om man har ett intresse som inte är vida känt eller populärt i ens eget land, kan man med säkerhet hitta något i relation till det här. Då allting som säljs på plattformen är handgjort, med en tanke bakom, så vet man att det man beställer är något unikt tillverkat med mycket känsla. Dessutom främjar man småföretagande runt om i världen.

Etsy förespråkar äkta hantverk och trygg gemenskap

Söker man efter något unikt eller specifikt är Etsy platsen att kolla in. Handgjorda varor tillverkade världen över av små företag eller personer säljs här med bra priser. Då Etsy dessutom försäkrar alla betalningar som passerar genom sajten är det även tryggt, och man behöver inte vara rädd för att förlora sina pengar. De bäst säljande varorna är T-shirts med tryck, som man kan välja eller designa själv för den ultimata personliga gåvan, till sig själv eller någon annan. Här finns även förträffligt bra dekorationer för partyt. Kika in på sidan nästa gång du behöver en gåva, verktyg eller dekorationer.

Etsy främjar småföretagande och är måna om att varorna som säljs på hemsidan är äkta hantverk tillverkade med moral. De stöttar små ekonomier och hoppas kunna hjälpa till att bygga en värld som är lite mer etisk och hållbar. Genom att koppla ihop små säljare med köpare på andra sidan jorden har man lyckats skapa en personlig och trygg gemenskap.