Skip to content

society6

Om du letar efter spännande, unika och roliga presenter är butiken Society6 verkligen väl värd ett besök. Här hittar du produkter som t-shirts, kaffemuggar, filtar och prints från olika kreatörer. Det speciella med Society6 är nämligen att många olika kreatörer säljer sina alster där, därför kan du hitta saker som är verkligt unika. Varför inte överraska någon med en t-shirt med det perfekta trycket för personen i fråga? Eller låt någon dricka morgonkaffet i en speciell och rolig kopp. I den här texten ska du få lära dig mer om hur du handlar i butiken och hur du gör för att bli säljare.

Society6 har ett stort utbud

Society6 erbjuder varor med konsttryck

Att handla på Society6 är egentligen inte svårare än att handla i vilken annan webbshop som helst. De erbjuder flera olika säkra betalningsalternativ så att du kan hitta ett som passar dig. Välj till exempel mellan att betala med kontokort eller Paypal. Det som kan vara lite svårt är istället att hitta rätt i det enorma utbudet som finns på sidan. Till din hjälp har du därför flera smarta kategorier. Säg att du till exempel vill köpa ett konsttryck, gå då in på den rätta kategorin för det och välj mellan flera olika underkategorier. När du handlat ett par gånger kommer du dessutom att hitta dina egna favoritkreatörer.

Society6 har också en knapp som heter ”discover”. Den kan du klicka på om du inte vet var du ska börja leta. När du tryckt på knappen kommer alster från flera olika populära kreatörer upp och du kan på så sätt hitta dina favoriter. Det fina med denna butik är att du verkligen kan hitta helt unika presenter till dina nära och kära eftersom kreatörer från hela världen säljer sina alster här. Oavsett om du gillar enkel och ljus design eller mer färgglad, kan du finna det du söker. Som tidigare nämndes finns många smarta bruksföremål, kläder och heminredning att botanisera bland i butiken.

Att själv sälja på Society6

Har du själv en kreativ ådra och längtar efter att tjäna lite extra pengar på den? Då kan du börja sälja dina alster på Society6. Vem som helst kan sälja sina verk på sidan och få procent på summan man säljer för. Det enda man behöver göra är att skapa sig ett konto och ladda upp sina bilder. Du behöver alltså inte själv stå för produkter som t-shirts och muggar, istället sköter butiken hela tryckprocessen och bidrar med material. En annan fördel är att du inte behöver ägna dig åt att packa och skicka paket, även detta står webbshoppen för.

Det kan dock vara lite svårt att synas i det stora utbudet, därför är det smart att se till att marknadsföra sina produkter på andra sociala medier. Det kan du till exempel göra genom att dela dina alster på Facebook eller Instagram. Har du tur så kan du också bli en av de konstnärer som lyfts fram på Society6. Oavsett om du gillar att rita skämtteckningar eller måla vackra naturlandskap finns det en plats för dig på sidan. Det kommer du att förstå när du kikar på det övriga utbudet.

För dig som vill hitta unika presenter

Presenter är inte alltid så lätt att hitta. Om man köper dem på de stora kedjorna löper man dessutom alltid risken att någon annan har något precis likadant. På Society6 däremot, kan du hitta verkligt unika presenter till dem du tycker om. Välj bland annat mellan mobilskal med roliga mönster, vackra prints att sätta på väggen eller snygga t-shirts. Det är heller inte svårt att handla på Society6 och du betalar tryggt med kontokort eller Paypal. Känner du dig sugen på att skapa en egen liten butik på sidan går det också jättebra. Allt du behöver är din konst och lite tålamod. Att sälja på sidan är ett bra första steg för den som vill tjäna pengar på sin konst.