Skip to content

Tshirt Store

Den som tycker om att uttrycka sig med sina kläder är nog redan bekant med den populära butiken Tshirt Store. Vad sägs om en tröja med en ståtlig björn i svartvitt eller kanske med ett dekorativt mönster av prickar och fyrkanter? På Tshirt Store vet fantasin inga gränser, här finns det mängder av grafiska tryck och innovativa designidéer för dig att välja och vraka bland. Man kan skönja en viss betoning på retro stil och det är inte ovanligt att hitta både håriga Chewbacca och en och annan Stormtrooper i sortimentet. Detta är en kul butik för dig som tycker om lekfulla kläder.

Tshirt Store är inte som andra

Tshirt Store är på många sätt en unik affär. Att gå in i den butiken för att hitta ett nytt klädesplagg eller en häftig accessoar är inte riktigt samma upplevelse som att shoppa i andra butiker. Här är varje produkt framtagen med stor eftertanke, både sett till hur trycket ser ut och vilket material som plagget är gjort av. Alla T-shirtar är gjorda av ekologiskt bomull som dessutom är Fairtrade-märkt. Trycken är framtagna genom nära samarbeten med professionella designers över hela världen.

Den som ofta handlar kläder kanske har märkt att Tshirt Store håller relativt höga priser om man jämför med andra butiker. Här kostar en tröja i genomsnitt 400 kronor, vilket du kan få två eller kanske till och med tre tröjor för om du skulle spendera dina pengar på en annan klädkedja. Anledningen är tydlig, pengarna går nämligen både till butiken och till kreatören som ligger bakom trycket. I vissa fall är det stora erkända designers som har gjort trycket medan det i andra fall handlar om någon som just startat sin bana som professionell designer.

Unikt och eget

Tshirt Store har mängder av tryck

Chewbacka i snöstorm är en av de bästsäljande T-shirttrycken hos Tshirt Store. På samma lista kan man även finna allas vår älskade barnboksförfattare Astrid Lindgren i en kraftfull position och här finns även det blå kakmonstret och mängder av mopsar. Butiken vill erbjuda dig som kund en helt unik produkt som inte går att hitta i någon annan affär. Här finner man snabbt en förkärlek till popkulturen och till kultförklarade människor och karaktärer. Utbudet ökar ständigt eftersom butiken byter ut sortimentet då och då för att kunna erbjuda något nytt.

Ungefär en gång per säsong kan man se nya designertryck hos Tshirt Store. Konceptet har fungerat så bra att kunderna regelbundet kommer tillbaka för att se vad som finns i butik just nu. Det är roligt att ha på sig något som känns eget och unikt istället för att bära samma plagg som alla andra har hela tiden – det verkar i alla fall många tycka. De flesta trycken är gjorda med en liten twist, till exempel finns en tröja med E.T där han flyger ur cykelkorgen.

Mer än bara tröjor

Klädkejdan Tshirt Store är ett mecka för den som tycker om unika plagg som inte går att hitta någon annanstans. Här finns det mängder av olika tryck som ofta har en liten twist eller någon rolig detalj. Tshirt Store finns i alla stora städer i Sverige och även i andra länder som Tyskland och Storbritannien. Förutom vanliga tunna tröjor säljer de även tjocktröjor, mjukisbyxor, solglasögon, strumpor och kepsar. Nyligen breddades sortimentet med barnkläder för den som vill klä sitt barn på ett liknande sätt som en själv. Betoningen ligger på street wear, därför är kläderna väldigt bekväma och lätta att röra sig i.