Det är inte sällan som klädkrisen är total när vintern gör entré. Men det går faktiskt att få till riktigt snygga vinterlooks med några enkla knep. För det första är det viktigt att investera i en varm men fin vinterjacka. Att välja en bra jacka för dam är relativt enkelt för det finns ett stort utbud och det finns en jacka för alla.

Välj jacka efter den egna stilen

Jackor för dam har dock olika fokusområden, välj en jacka som fyller ditt behov. Det första en jacka ska göra är att hålla dig varm och det andra är att den ska göra dig snygg. Ett tips är att välja en jacka för dam som passar till flera olika tillfällen och kläderna du har i din garderob. Det är även bra att välja en jacka efter din personliga stil.

Matcha vinterjackan med trendiga skor

För att få en snygg look kan du matcha din vinterjacka med ett par trendiga vinterskor. Det finns massor av modeller för året som både håller dig varm och snygg. Exempelvis är vinterskor med fuskpäls väldigt inne just denna vinter, men även vadderade skor.

Prioritera varma plagg

För att hålla dig varm och snygg är ett tips att klä dig lager på lager och med stickade plagg som värmer. Exempelvis är en A-linjeformad stickad tröja med en högre krage helt inne nu.