Har du tänkt på att din inredningsstil gärna speglar sig i din klädstil? Ofta låter vi våra känslor, vår inspiration och de stilar vi älskar genomsyra flera delar av våra liv, och det är inte alltid vi tänker på det. Men ta en titt omkring dig, ta en titt på dig själv, och se vilka samband du hittar.

Förstärk din inre harmoni

Även om du upplever att du inte har en favoritstil när det kommer till kläder, kan det också mycket väl avspegla sig i din inredning. Kanske ditt hem känns lite spretigt, kanske det känns svårt att bestämma sig för en specifik stil? Se där, kläder och inredning speglar varandra även när man inte tror det. Men hittar du fram till en balans mellan de två, där harmonin i ditt hem reflekteras i dina klädval, kommer den balansen hjälpa till att stötta dig även på inre plan. Du kommer lättare känna dig lugn och centrerad, och fylld med energi när du behöver det.

Av husets alla rum är vardagsrummet ofta det som prioriteras när det kommer till inredning, men glöm inte bort sovrummet och badrummet. Är du förälskad i naturliga material, jordnära nyanser och luftiga, eleganta uttryck i dina kläder kan vi varmt rekommendera sängkläder och badrumstextilier från vackra Borganäs of Sweden, som perfekt återger just den känslan i sina produkter. Utöver det faktum att dina kläder och inredning avspeglas i varandra, är det alltid härligt att uppdatera sitt sovrum med lite nya sängkläder. De svala, eleganta men ändå varma tonerna i den skandinaviska designen ger ditt sovrum en avkopplande känsla som är en perfekt grund för god, djup sömn. Borganäs of Sweden är ett svenskt, familjeägt företag i Skåne, vilket även ger dig en nationell förankring i din inredningsdesign.

Att känna dig i harmoni med dig själv och din omgivning är en av de bästa grunderna du kan stå på för att fortsätta utveckla ditt välmående. När du dessutom förankrar den harmoniska känslan i ditt hem, med inredning och kläder du älskar, förstärker du den känslan och vetskapen att du alltid kan komma hem och sjunka ner i avkoppling och stillhet.