Nu är det högtid att preppa höstgarderoben men nya härliga kläder. En ny säsong är i antågande och den här hösten ska du satsa på kläder som ger en dressad look och gärna plagg i grönt. Om du vill ha trendiga och snygga plagg av hög kvalité ska du kolla in Dagmar och vad som finns i höstsortimentet. Där kan du hitta stickade plagg, byxor med skinnimitation, snygga trendiga skjortor och blusar samt jeans. Varumärket är känt för sina stickade plagg.

Stickat är en stor trend

Stickat är verkligen en av hösten största modetrender. Du kan ha stickat på alla dina plagg. Koftor och cardigans är ett perfekt stickat plagg att bära på hösten när det börjar bli kallare ute. Koftor som du ska satsa på är de i lite mer boxig modell. Koftan får gärna vara v-ringad, ha stora knappar och vara i en jordnära eller pastellig färg. Att bära stickade kjolar är också väldigt snyggt. Det finns även många set och stickade klänningar som är snygga och trendiga. En stickad tröja kan du använda både på kontoret och när du ska mysa framför brasan en fredagskväll. Något som du kan matcha till det mesta i din höstgarderob är ett par svarta skinnstövlar eller ett par chunky boots.

Klä dig i olika material och skapa kontraster i din outfit

För att klä dig stilsäkert kan du klä dig ton i ton. Det är ett effektivt sätt att klä dig om du vill skapa en look som är stilren och som ser genomtänkt ut. Satsa gärna på neutrala nyanser som beiget, brunt, grönt och andra naturnära nyanser. Att ha en kamelfärgad kappa att bära över dina ton i ton-plagg är ett tips. Ett annat sätt att kombinera plagg i höst är att kombinera olika material för att skapa kontraster i din outfit. Det gör att du ser både stilsäker ut och får en spännande helhetslook.